Kantoor Nedkab

Specialist in draad en kabel

Zoekt u voor uw (internationale) laagspanning- of middenspanningsinstallatie kabel voor boven- of ondergronds gebruik? Naast installatiekabel of stuurstroomkabel van reguliere Nederlandse typen zoals YMvK, VO- / VG-YMvKas of XMvK kunt u bij ons terecht voor een breed palet aan internationale kabeltypen. We kunnen u met onze kennis ondersteunen en een oplossing bieden met een kabel die voorzien is van een koperen of aluminium geleider, eventueel halogeenvrij en in verschillende CPR brandklasses, van Fca tot en met B2ca.

Vrachtwagen transport Nedkab

Hokamo, Cabsol en NEDKAB

Onze bedrijfsnamen zijn gewijzigd in NEDKAB B.V. en NEDKAB MPE B.V.

Hokamo B.V. is verdergegaan als NEDKAB B.V. en de activiteiten van Cabsol B.V. zijn hierin ondergebracht en voortgezet.

We hebben de letters MPE toegevoegd aan het oorspronkelijke NEDKAB B.V., om aan te geven dat Manufacturing, Projects en Exports de hoofdactiviteit blijft.

Met deze herstructurering presenteren wij ons als een innovatief en vertrouwd bedrijf voor kabeloplossingen met een wereldwijde dekking.

Service

We staan voor kabel en draad geschikt voor uw gebruiksdoel, in de door u gewenste lengte, eventueel voorzien van uw naam en geassembleerd met contactmateriaal volgens uw specificaties. U kunt ons bovendien inzetten als verlengstuk van uw eigen magazijn zodat wij uw voorraad altijd op het juiste niveau houden.

Onze sterke punten

  • Naast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, bent u ook verzekerd van beschikbaarheid want 95% van de bestellingen voor 15.00 uur geplaatst kunnen we de volgende dag leveren.
  • We denken mee en adviseren u, maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Hebben we iets niet op voorraad: onze besteltermijnen zijn kort - denk aan dagen waar u weken gewend bent en aan weken waar u normaliter stukloopt op maanden.
  • Lege haspels halen we gratis bij u op.
  • We leveren alleen producten die aan de wettelijke eisen voldoen; voorzien van CE markering.

Het kan natuurlijk zijn dat u hulp nodig hebt bij de keuze van de juiste kabel. Vraag het ons, wij helpen u graag: 0412-213 030 / info@nedkab.nl

Krachtenbundeling

Onze toewijding aan klanten en partners is onze hoogste prioriteit. Door de transformatie naar de NEDKAB groep zijn we een complete aanbieder voor kabeloplossingen in het laag- en middenspanningsegment. Met onze twee servicemerken kunnen we u de beste selectie kabels en diensten bieden die op de markt beschikbaar zijn.

Assortiment

Onze internationaal groeiende klantenkring steunt op onze voorraden en logistieke kracht. We weten hoe belangrijk het is voor het slagen van uw project om tijdig de gewenste lengte van het juiste type kabel te leveren. 

Ons assortiment:

Vakkundig team

U kunt vertrouwen op ons. We doen wat we zeggen. We zijn een hecht team van vakkundige, ervaren professionals met passie voor het product, het werk en merk. We hebben hart voor u en uw branche en streven ernaar onze service continue te optimaliseren.

Maak een afspraak

Wij komen graag bij u op bezoek of ontvangen u met genoegen in Oss. Laten we in een vrijblijvend gesprek toetsen wat we kunnen betekenen voor uw project of bedrijf.