Industrie

NEDKAB levert de H07RN-F kabel met diameters tot en met 300mm² aan industrie, bouw, evenement voedende bedrijven. Op uw verzoek bedrukt, in specifieke lengten, geassembleerd als verlengsnoer voor kant en klaar gebruik. We bieden u zelfs een merkenkeus afhankelijk van uw specificaties en eisen.

We kunnen u daarnaast de fijndradige aluminium variant A07BN4-af leveren, tot en met 400mm². 

De H07BQ-F, beter bekend als PUR, wordt veel toegepast in de industrie, daar waar een goede slijtvastheid wordt vereist. De kabel biedt tevens een goede chemische bestendigheid. Door de mantel van polyurethaan (PUR) is de kabel zelfs bij lage temperaturen uitermate soepel. Het polyurethaan geeft tevens goede slijtvastheid en een grote schuurbestendigheid. Hierdoor is de kabel bestand tegen het schuren en slepen over ruwe en scherpe oppervlakten. Kan gebruikt worden als voedingskabel voor elektrisch handgereedschap met hete delen of hitte straling zoals soldeerapparatuur, boren of verwarmingsgereedschap.

De NSHTOU kabel: Speciale polychloropreen rubber buitenmantel, moeilijk brandbaar volgens IEC332-1, PPR rubber binnenmantel / vulmiddel, geleider van vertind fijndradig koper en ERP geïsoleerd . Kan ingezet worden op plaatsen waar een mechanisch zeer sterke kabel benodigd is zoals mijnbouw, bouwplaatsen, koppelen van bewegende delen en machines, en in industriële omgevingen. Deze kabel kan zowel buiten als binnen in droge en vochtige omgevingen toegepast worden. Ook goedgekeurd voor vaste installaties.