Aankondiging wijziging bedrijfsnamen

Geachte gewaardeerde relatie,

Wij zijn verheugd om belangrijk nieuws met u te delen over de evolutie van onze bedrijven en hoe deze verandering u ten goede zal komen en om aan te kondigen dat onze bedrijfsnamen vanaf 1 januari 2020 zullen worden gewijzigd in NEDKAB B.V. en NEDKAB MPE B.V.

Met deze naamswijzigingen presenteren wij ons als een innovatief en vertrouwd bedrijf voor kabeloplossingen met een wereldwijde dekking.

Onze toewijding aan klanten en partners blijft de hoogste prioriteit. Door de transformatie naar   NEDKAB B.V. en een compleet bedrijf voor kabeloplossingen te worden voor het laag- en middenspanningsegment met twee servicemerken, zijn wij ervan overtuigd dat wij onze klanten de beste selectie kabels en diensten kunnen bieden die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

De activiteiten van Cabsol B.V. zullen per 1 januari 2020 worden ondergebracht en voortgezet bij NEDKAB B.V.

Deze rebranding heeft geen invloed op huidige of toekomstige bestellingen van Hokamo-producten. Deze brief is echter bedoeld om aan te geven dat alle facturering, verpakking en gerelateerde documenten na 31 december 2019 worden gerebrand. Alle merkproducten van Hokamo en Cabsol behouden hun productnaam, maar zullen deel uitmaken van het assortiment van NEDKAB.

Oud:

Hokamo B.V.

NEDKAB B.V.

Nieuw:

Onze rebranding en naamsverandering heeft geen invloed op onze verzend- en factuuradressen en belastingidentificatie, die allemaal hetzelfde blijven.

NEDKAB B.V.

De Hork 36

NL5431NS Cuijk

Nederland

  KvK 16074020

  NL.8034.14.717.B02

NEDKAB MPE B.V.

De Hork 36

NL5431NS Cuijk

Nederland

KvK  55257399

NL8516.28.175.B01

Wij danken u voor uw voortdurende steun en kijken ernaar uit om onze nieuwe look met u te delen vanaf 1 januari!

Met vriendelijke groet,

NEDKAB BV

Arno van Rijswijk en Joep van Wees

NEDKAB MPE BV

William Gaertner